beats by dre cheap

Petak

Sinoć sam tri puta tresao vočke i svaki put mi je snijeg pao po vratu i po meni, sav mokar budem ali nisu mi se slomile vočke. Bio je čudan momenat kad sam u 12 sati naveće izašao da otresem vočke a imao samo majicu kratkih rukava 😇 i naravno drmno me snijeg.

Danas uobičajeno , srijedom inače pokupim puno auto nana iz ulice i odvučem ih na bazen. Imaju neki popust na bazenu i budu do tri sata i onda ih tada opet vratim. Jedna mi nana dadne 5km i meni dobro. Govorio sam da netrba ali ona uporna. Ja ionako povucem svoju nanu i nije tesko par drugih ali ako baš hoće nek daje petaka. Ima duplu penziju ovu bosansku i švicarsku ili svecku pa joj neprestavlja problem, a meni zauhar.
Danas sam nekako pun energije i baš sam učio , nisam puno presao ali upamtilo se i zavrsena oblast pa cu dalje nastavit večeras.
Fleš bek sječanje me vrati u momenat kad sam ko biva imao djevojku koja mi je mazijala pare. Doduše ja jesam bio kriv sto sam tako dopustio. Ali ono upisivala faks u sarajevu i ja je docekao i odveo do poliklinike one studentske i onda platio 15 km za pregled ono vratice pa je odveo do pravnog fakulteta i tu čekaj i onda me pošalje da uplatim isiguranje to bilo 5 km i tu trebalo reci ime oca itd i ja platim 5 km. Odveo je na ćevape i kafu u kolobari ono tu izlaze pokrivene pa i ona hoće i tako mi ode još 10 maraka i sad hoce kuci i ono na bus pa znas treba mi 10 km za kartu vratit cu itd. Hajd dadnem i tako meni ode 40 km. I nevrati i bilo to davno.ali naumpadne.

Sunce sija kao tepsija ,mene pukla depresija
http://beeblogujem.blogger.ba
19/04/2017 20:16