Nomad

Poznata manekenka Isabbela Ivona lindberg iz Švedske okupirala otoo pusti uz Hrvatsku obalu. Naletio na tu vjest , malo starija ima 31 godinu , kažu i milionerka , ima para . Prvo bila u nekom apartmanu pa onda otisla na otok. Taj onok se nalazi na 50 metara od obale. Tamo živi mjesec dana , ima neki čamac i s njim ode tamo. Dođe na obalu i uzme taksi i kupi namirnica i fino plati. Jedna svjedokinja kaže da je popila litru votke u 10 minuta , galami tjera ljude s otoka , na taj otok dovukla neke kokoške i psa . Mozda ima psihickih problema , mozda se i drogirala ko će ga znat. Top klasa manekenka .

Mozda treba bjezat u tako hipi avanture daleko od ljudova.

Ima na instagramu Russian Hobit lik mozda 30 do 40 godina , bio advokat , i sad živi u hobit rupi blizu autoputa i ima puno knjiga https://instagram.com/russianhobbit?igshid=YmMyMTA2M2Y= brada , ima zeca bjelog. Živi neki svoj život .nekad i protestuje .

I Lora negdje iz Londona , zgodna punašna a ne predebela , ono baš žena . Lijepo je uzela 48 fet tj 48 stopa dug brod , to 14 metara i putuje kanalima oko londona . Ima milion pratilaca na tik toku ovo je njen peofil https://vm.tiktok.com/ZMNNq1p2K/ život na vodi i na pokretu.

Ima i kaj , bukvalno kuća na kamionu u šumi , uredila sama , radi 2 dana kao film direktor neđe a onda u tom kamionu , ima i muža momka sta god da joj je. I sa Novog Zelanda . Evo je https://vm.tiktok.com/ZMNNqQ2uJ/ , neka 1970 i neke nastao pokret ljudi hipija koji su od kamiona pravili kuće i putovali po novom zelandu , neki kao konvoj neki sami. Znali su ići na koncerte ili pratiti sezonu branja voća pa radili kao nadničari.

2 komentara

Komentariši